Ingrid Viertola, Siideriä, kiitos!

’Siideriä, kiitos’ on blogi, joka keskittyy aitoihin siidereihin. Teemme arvosteluita aidoista siidereistä ympäri maailman sekä annamme vinkit siiderin ja ruoan yhdistämiseen. Blogin tarkoitus on lisätä siideritietoutta rennolla otteella ja edistää aitoa siiderikulttuuria Suomessa.
– Ingrid

Ingrid Viertola on olut- ja siiderispelialisti usean vuoden kokemuksella. Voit törmätä häneen mm. Stadin Panimobaarissa, Sidreriassa ja alan tapahtumissa

Ranskalainen siideri

Ranskalaisella siiderillä on pitkä historiansa ulottuen aina 900-luvulle. Vielä tänä päivänäkin useat siideritalot valmistavat perinteisin menetelmin aitoa omenasiideriä: vettä, hiivaa tai sokeria ei siidereihin lisätä. Suosittelen tutustumaan!