Ingrid Viertola, Siideriä, kiitos!

’Siideriä, kiitos’ on blogi, joka keskittyy aitoihin siidereihin. Teemme arvosteluita aidoista siidereistä ympäri maailman sekä annamme vinkit siiderin ja ruoan yhdistämiseen. Blogin tarkoitus on lisätä siideritietoutta rennolla otteella ja edistää aitoa siiderikulttuuria Suomessa.
– Ingrid Viertola

Ingrid Viertola on olut- ja siiderispelialisti vuosien kokemuksella. Voit törmätä häneen mm. Stadin Panimobaarissa ja alan tapahtumissa

Sidreríaan lasilliselle

Siideriä kiitos! Afterworkeilla Sidreríassa ja maistelussa Trabanco Natural hanasta.

Tänään maistelussa Trabanco Natural – siideri hanasta Sidreríassa Merimiehenkadulla.

Sidrería on ainakin toistaiseksi Suomen ainoa paikka, josta löytyy hanasta aitoa asturialaista Natural – siideriä. Trabanco onkin Pohjois-Espanjassa sijaitsevan Asturian maakunnan yksi perinteisimmistä siideritaloista.

Trabancon Natural on todellinen aito espanjalaissiideri. Hiilihapoton,  aidosta omenasta tuorepuristettu ja ilman hiivaa pitkään käynyt siideri on todellinen Aito Siideri. Trabanco Natural tarjoillaan oikeaoppisesti matalasta, ohutreunaisesta lasista.  Väriltään siideri on kauniin kullankeltainen. Tuoksussa on hyvin vahva omena mutta myös asiankuuluvaa maanläheisyyttä.  Vahva omenaisuus toistuu maussa. Siiderissä on sopivaa hapokkuutta, mukavasti tanniineja ja se ah-niin-ihana maanläheinen navettamaisuus, joka kuuluu oikeaan espanjalaissiideriin.

Suosittelen jokaiselle siidereistä innostuneelle piipahtamaan Merimiehenkadulla Sidreríassa!

Ingrid Viertola

 

#siideriakiitos #trabanco

www.siideriakiitos.fi

Jaa artikkeli

Kommentoi

avatar
  Subscribe  
Ilmoita