Ingrid Viertola, Siideriä, kiitos!

’Siideriä, kiitos’ on blogi, joka keskittyy aitoihin siidereihin. Teemme arvosteluita aidoista siidereistä ympäri maailman sekä annamme vinkit siiderin ja ruoan yhdistämiseen. Blogin tarkoitus on lisätä siideritietoutta rennolla otteella ja edistää aitoa siiderikulttuuria Suomessa.
– Ingrid Viertola

Ingrid Viertola on olut- ja siiderispelialisti vuosien kokemuksella. Voit törmätä häneen mm. Stadin Panimobaarissa ja alan tapahtumissa

Sahtipajan Simasiideriä, olkaa hyvät!

Sahtipaja on etelä-ruotsalainen olut- ja sahtipanimo.

Sahtipaja: MEad Barrel Aged SmiR Cider RUOTSI

Mistä: ostettu olutkauppa PIEN Iso Omena

Kenelle: barrel-innostuneille, erikoisuuksista pitävälle

Ruokasuositus: tippaleivät, sellaisenaan iltamyöhään hyvän kirjan kera

Sahtipaja on etelä-ruotsalainen olut- ja sahtipanimo. Sahtipajan oluet ovat tunnettuja harrastajien piireissä – niitä on tuotu Suomeen useasti. Harva on kuitenkaan maistanut Sahtipajan siideriä – suosittelen kokeilemaan!

Ruskea olutpullo ja olutmainen etiketti antavat odottaa tummaa siideriä – mutta ei, väri on kullankeltainen. Nenä on mahtava: käynyttä omenaa, mausteita, neilikkaa, tammea – ja mummoni ruokakomeroa. Aromi runsashappoinen, hiilihapoton, punaomenainen ja kirpakka ja aavistuksen hiivainen. Pitkä jälkimaku, jossa mausteisuutta ja hapokkuutta. Todellinen yllätys pullossa! Suosittelen.

#sahtipaja #oakbarrel #simasiideri #siideriäkiitos

MEad Barrel Aged SmiR Cider @ www.ratebeer.com

Jaa artikkeli

Kommentoi

avatar
  Subscribe  
Ilmoita