Ingrid Viertola, Siideriä, kiitos!

’Siideriä, kiitos’ on blogi, joka keskittyy aitoihin siidereihin. Teemme arvosteluita aidoista siidereistä ympäri maailman sekä annamme vinkit siiderin ja ruoan yhdistämiseen. Blogin tarkoitus on lisätä siideritietoutta rennolla otteella ja edistää aitoa siiderikulttuuria Suomessa.
– Ingrid Viertola

Ingrid Viertola on olut- ja siiderispelialisti vuosien kokemuksella. Voit törmätä häneen mm. Stadin Panimobaarissa ja alan tapahtumissa

”Maalaissiideriä Bretagnesta”

Bretagnelainen Kerne edustaa ranskalaista maalaissiideriä parhaimmillaan. Arviossa Le Kerné Fruité.

le Kerne maalaissiideri

Cidré Kerné : Le Kerné Fruité 4%  Ranska

Missä: Sidreríassa, 0,375L plo 11€

Kenelle: laadukkaan ranskalaissiiderin ystävälle, nautiskelijalle

Minkä kanssa: Camembertin – pieni makeus täydentää juuston ihanaa pehmeyttä

Kernen siideritalo on vakuuttanut minut upeilla siidereillään -mutta niin on vakuuttanut muitakin! Esimerkiksi Ranskan maatalousministeriö on valinnut Kernen siiderit maan parhaiksi. Ja kyllä vain – bretagnelainen Kerne edustaa ranskalaista maalaissiideriä parhaimmillaan.

Kerne fruite on meripihkan värinen, samea maalaissiideri. Tuoksu on voimakas, ihanasti omenankukkainen ja parfyyminen, mukana myös kaneliomenaa. Maussa tulee täydellisesti esiin maalaissiiderille ominaiset piirteet: vahva omenainen aromi, kukkaisuutta, appelsiinikukkaa sekä hienostunut omenan makeus. Jälkimaussa tuntuu punaista, kypsää omenaa sekä aavistus mausteisuutta.

#siideriäkiitos #cider #siideri #kerne #ranskalainensiideri

www.cidre-kerne.fr

Jaa artikkeli

Kommentoi

avatar
  Subscribe  
Ilmoita