Ingrid Viertola, Siideriä, kiitos!

’Siideriä, kiitos’ on blogi, joka keskittyy aitoihin siidereihin. Teemme arvosteluita aidoista siidereistä ympäri maailman sekä annamme vinkit siiderin ja ruoan yhdistämiseen. Blogin tarkoitus on lisätä siideritietoutta rennolla otteella ja edistää aitoa siiderikulttuuria Suomessa.
– Ingrid Viertola

Ingrid Viertola on olut- ja siiderispelialisti vuosien kokemuksella. Voit törmätä häneen mm. Stadin Panimobaarissa ja alan tapahtumissa

El Gaitero Black Label – mikä siideri!

Käsissäni [lue lasissani] on tuore erä El Gaiteron Black Label siideriä vuosimallia 2016. Koko talven pähkinäpuutynnyrissä kuivaksi käynyt, hitaasti kypsynyt Black Label on paras espanjalainen kupliva siideri, mitä olen maistanut. Ja rakas lukija – tarkkaile alkukesästä Alkon verkkokauppaa – tämä tuote on tarjottu myös sinne!

el gaitero black label

El Gaitero Black Label 2016 7%

Missä: Esim. Stadin Panimobaarissa, Sidreriassa ja Tampereen Inezilla – ja pian myös ALKON verkkokaupassa!

Jos on valinnut ammatikseen siiderit ja oluet, voi iloisin mielin tehdä töitä perjantai-iltana. Käsissäni [lue lasissani] on  tuore erä El Gaiteron Black Label siideriä vuosimallia  2016. Koko talven pähkinäpuutynnyrissä kuivaksi käynyt, hitaasti kypsynyt Black Label on paras espanjalainen kupliva siideri, mitä olen maistanut. Ja rakas lukija – tarkkaile alkukesästä Alkon verkkokauppaa – tämä tuote on tarjottu myös sinne!

Kaunis kullankeltainen väri ja tiheät kuplat houkuttelevat maistamaan. Tuoksu on päätä huumaava ja runsas: kypsää omenaa sekä pähkinäpuuta. Aromi on täyteläinen ja runsas  – sopivasti happoja, vahva tammisuus, kirpeät omenat, mausteisuus ja pitkä, tanniinien jälkimaku ovat tae todellisesta taidonnäytteestä – suosittelen!

www.sidraelgaitero.com

#siideriä #siideriäkiitos #elgaitero

Jaa artikkeli

Kommentoi

avatar
  Subscribe  
Ilmoita