Ingrid Viertola, Siideriä, kiitos!

’Siideriä, kiitos’ on blogi, joka keskittyy aitoihin siidereihin. Teemme arvosteluita aidoista siidereistä ympäri maailman sekä annamme vinkit siiderin ja ruoan yhdistämiseen. Blogin tarkoitus on lisätä siideritietoutta rennolla otteella ja edistää aitoa siiderikulttuuria Suomessa.
– Ingrid Viertola

Ingrid Viertola on olut- ja siiderispelialisti vuosien kokemuksella. Voit törmätä häneen mm. Stadin Panimobaarissa ja alan tapahtumissa

Ei mikään tavallinen natural: El Gaitero Natural Cider

El Gaiteron siideritalosta Villacosasta tuleva Natural siideri on heidän vakiovalikoimansa ainoa hiilihapoton siideri. Mikään perinteinen asturialainen vahva-arominen siideri tämä ei ole, vaan pikemminkin hienostunut, kevytarominen ja omintakeinen siideri. Pullon muotokin viittaa modernimpaan otteeseen: El Gaiteron tyyliin perinteisestä pullomallista on luovuttu, ja tilalla on kapeakaulainen, Gaiteron oma pullomalli.

Missä: Saatavilla Stadin Panimobaarissa ja Sidreríassa, n. 20€ plo – pian myös Alkon verkkokaupasta!

Kenelle:  hienostuneita makuja kaipaavalle

Minkä kanssa: mietojen juustojen, iberico – kinkun ja päärynöiden kera.

El Gaiteron siideritalosta Villacosasta tuleva Natural siideri on heidän vakiovalikoimansa ainoa hiilihapoton siideri. Mikään perinteinen asturialainen vahva-arominen siideri tämä ei  ole, vaan pikemminkin hienostunut, kevytarominen ja omintakeinen siideri. Pullon muotokin viittaa modernimpaan otteeseen: El Gaiteron tyyliin perinteisestä pullomallista on luovuttu, ja tilalla on kapeakaulainen, Gaiteron oma pullomalli.

El Gaitero Naturalin väri on hennon vaaleankultainen. Tuoksu on puhdas, kevyen kukkainen ja hennosti päärynäinen. Aromeissakin toistuu päärynä, hapokkaat, vihertävät omenat sekä  raikkaus ja  kevyt tanniinisuus. Jälkimaussa hieman pistävää alkoholia. Kevyt natural siideri on hyvin omanlaisensa tyyliltään, espanjalaisia siidereitä miedompi, mutta kuitenkin runsashappoinen. Hiilihapottomuus sopii tälle siiderille. Tästä siideristä kannattaa aloittaa, jos maistat useampaa!

Tämä tuote on tulossa Alkon tilausvalikoimaan!

#siideriäkiitos #siideri #siideriä #elgaitero #naturalcider

www.sidraelgaitero.com

Jaa artikkeli

Kommentoi

avatar
  Subscribe  
Ilmoita