Ingrid Viertola, Siideriä, kiitos!

’Siideriä, kiitos’ on blogi, joka keskittyy aitoihin siidereihin. Teemme arvosteluita aidoista siidereistä ympäri maailman sekä annamme vinkit siiderin ja ruoan yhdistämiseen. Blogin tarkoitus on lisätä siideritietoutta rennolla otteella ja edistää aitoa siiderikulttuuria Suomessa.
– Ingrid Viertola

Ingrid Viertola on olut- ja siiderispelialisti vuosien kokemuksella. Voit törmätä häneen mm. Stadin Panimobaarissa ja alan tapahtumissa

Aitoa siideriä vaativaan makuun: Pomarina Natural

Pomarina on El Gaiteronkin omistavan Valle, Ballina y Fernándesin DOP-suojattu premium-tuotemerkki. Omenalajikkeet ovat huippulaatuisia ja vain parhaat omenat poimitaan puristimeen. Tuotteita on kaksi: Pomarina Brut ja Pomarina Naturel, eli hiilihapoton siideri.

El Gaitero Pomarina Natural 7%

Missä:  Stadin Panimobaarissa.  Jatkossa myös ALKOn verkkokaupasta

Kenelle: vaativaan makuun!

Minkä kanssa: siiderissä kypsytettyjen chorizojen kera!

Pomarina on  El Gaiteronkin omistavan Valle, Ballina y Fernándesin  DOP-suojattu  premium-tuotemerkki. Omenalajikkeet ovat huippulaatuisia ja vain parhaat omenat poimitaan puristimeen. Tuotteita on kaksi: Pomarina Brut ja Pomarina Naturel, eli hiilihapoton siideri. Pomarinat eivät ole niitä robusteja ja maanläheisiä paikallisten suosimia siidereitä, joita allekirjoittanut harrastaa. Pomarina on El Gaiteron taidonnäyte: kaikista korkealaatuisimmista omenoista valmistettu, korkealaatuinen siideri vaativaan makuun sekä harrastajalle.

Pomarinan  väri on syvän kullankeltainen. Tuoksu on moniulotteinen ja lupaa hyvää: kypsää omenaa, omenankukkia, kevyttä puumaisuutta. Mausta löytyy terävää hapokkuutta, kompleksisuutta ja  runsautta. Omenaisuus tulee täyteläisenä, kypsänä ja vahva-aromisena ja viipyy pitkään. Jälkimaussa kevyttä tanniinisuutta. Tämä siideri on ISO siideri.

Kaiken kaikkiaan erinomainen siideri, jossa kaikki on balanssissa.

HUOM! Tulossa ALKOn  verkkokaupan valikoimiin!

www.pomarina.com

#siideriä #siideri #siideriakiitos #siideriäkiitos #pomarina #naturalcider

Jaa artikkeli

Kommentoi

avatar
  Subscribe  
Ilmoita