Ingrid Viertola, Siideriä, kiitos!

’Siideriä, kiitos’ on blogi, joka keskittyy aitoihin siidereihin. Teemme arvosteluita aidoista siidereistä ympäri maailman sekä annamme vinkit siiderin ja ruoan yhdistämiseen. Blogin tarkoitus on lisätä siideritietoutta rennolla otteella ja edistää aitoa siiderikulttuuria Suomessa.
– Ingrid

Ingrid Viertola on olut- ja siiderispelialisti usean vuoden kokemuksella. Voit törmätä häneen mm. Stadin Panimobaarissa, Sidreriassa ja alan tapahtumissa

siiderit ja juustot – tasting

”Asturialaiset siiderit ja juustot – tasting”

Pidin Sidreríassa toukokuun alussa kaksi  asturialaisten siiderien ja niihin täsmäsopivien juustojen tastingia.  Molemmat tastingit myytiin heti täyteen – minua ilahdutti kiinnostus siiderin ja ruoan yhdistämiseen: valitettavan vähän Suomessa puhutaan siiderien yhdistämisestä ruokaan.